top of page

Carboxy
Theraphy

Carboxy Therapy är en metod som effektivt och skonsamt hjälper kroppen att själv reparera och förbättra problemområden:

- Svullnad och mörka ringar under ögonen

- Celluliter

- Rynkor

- Ärr och bristningar

- Lokala fettdepåer

- Slapp hud

Den medicinska koldioxiden injiceras under huden med en tunn liten nål för att framkalla en kontrollerad syrebrist på området. Kroppen reagerar omedelbart och ökar snabbt syresättningen i området vi har behandlat. Den nya tillgången på syre hjälper kroppen att restaurera vävnaden bl.a. med cellförnyelse, elasticitet, fettförbränning och ökad lymfcirkulation.

Botox

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som används på dynamiska rynkor. Injektionen görs i muskeln med en tunn nål för att begränsa dess aktivitet. När aktiviteten avtagit slätas huden ut och känns/upplevs mer uppstramad.

 

Botox kan användas på många områden men vi behandlar:

- Arga rynkan

- Pannan

- Kråksparkar

- Bunnylines

- Fina linjer under ögonen

- Sura mungipor

Fillers

Fillers används i syftet att estetiskt forma, förändra eller bygga volym i ansiktet. Det finns många olika typer av fillers på marknaden och det är en del som skiljer dem åt. Vi använder oss av en monofasisk filler som inte innehåller lidokain, vilket är en smärtstillande tillsats. Denna filler skapar bättre förutsättningar för jämnare fördelning och minskar risken för ojämn nedbrytning, allergiska reaktioner och svullnad. Vid behandling av läppar använder vi smärtstillande som läggs utanpå läppen för att minska obehag, om kunden vill.

 

Områden vi behandlar är:

- Läppar

- Näskorrigering

- Kindben

- Haka

- Käkben

- Teartrough

- Nasolabialveck

- Sura mungipor

Profhilo

En naturlig injektionsbehandling med flytande filler som aktivt ökar kollagenproduktionen under en längre tid. Passar utmärkt på hud som förlorat sin elasticitet, spänst och fukt. Med denna filler använder man BAP-tekniken vilket innebär att den injiceras på noga utvalda punkter. De första timmarna ses fillern som lite större myggbett med de flyter ut de närmsta dagarna.

 

Profhilo kan injiceras på områden såsom:

- Ansikte

- Hals

- Dekolletage

- Händer

- Knän

LPG Alliance

LPG Alliance är en 100 % naturlig metod och bygger på cellulär stimulering av kroppens egna biologiska process. Du kan punktbehandla lokala depåer opåverkbara av kost och träning. Behandlingarna är både effektiva och behagliga samtidigt som den naturliga bearbetningen respekterar vävnaden till 100 %. 

 

På plats kan du antingen köpa en kroppsstrumpa för 349kr eller låna en av oss. Vid köp av kur på minst 10 behandlingar ingår strumpan hos oss.

 

Alliance kan jobba med:

- Reducering av celluliter

- Fettförbränning

 - Huduppstramning

- Muskelsmärtor

- Kollagenproduktion

- Vätskedrivande

- Forma kroppen såsom midjereducering och rumplyft

- Ödem

- Änglavingar på armarna

- Aktivering av ansiktets naturliga produktion av elastin och kollagen

- Lyster, lyft och plump i ansikte och läppar

- Återhämtande efter träning eller när du helt enkelt bara vill ha en skön avkopplande massage.

bottom of page